• Betala enkelt med Klarna
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 1-3 dagars leverans
Om oss quadlock.se

Quadlock.se är en butik som drivs av GregMoto.se och som specialiserar sig på att sälja mobilhållare för cykel och bil. Vi har ett brett utbud av hållare i olika storlekar och modeller, så att du kan hitta den som passar just din mobiltelefon och din cykel eller bil bäst.

Våra hållare är utvecklade för att ge dig en säker och bekväm användning av din mobiltelefon under din cykeltur eller bilfärd. De är lätta att montera och använda, och håller din telefon säkert på plats medan du kör.

Vi på Quadlock.se är passionerade motocyklister och bilförare, och vi vet hur viktigt det är att ha tillgång till din mobiltelefon under resan. Därför har Quadlock och SP-Connect utvecklat sina hållare med hög kvalitet och funktioner som gör det enkelt och bekvämt att använda din mobiltelefon under körningen.

Om du är ute efter en säker och bekväm mobilhållare för motorcykel, cykel eller bil, så kom och besök oss på Quadlock.se. Vi garanterar att du hittar en hållare som passar just dina behov.

Utöver mobilhållare, erbjuder vi också andra produkter som är oumbärliga för en aktiv livsstil. Vårt sortiment inkluderar regnställ, underställ samt Balaclava som hjälper dig att hålla dig skyddad mot väder och vind under dina äventyr.


Vårt team på Quadlock.se är dedikerade att erbjuda en enkel och smidig köpupplevelse för våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabb leverans på alla våra produkter.


Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller bara vill ha en säker och pålitlig mobilhållare för din dagliga pendling, är Quadlock.se platsen för dig. Välkommen till vår webbshop och upptäck vårt utbud av högkvalitativa produkter som kommer att förbättra din mobila upplevelse.