SIXS:n tarina alkoi vuonna 2009 Italiassa, tarkemmin sanottuna Bagnara di Romagnassa (Ravennan provinssi). Ylitsevuotava rakkaus urheiluun ja syvällinen tekstiiliteknologioiden tuntemus yhdistyivät synnyttämään yrityksen. Tuloksena on patentoitu, äärimmäisen innovatiivinen kangas, jota myydään maailmanmarkkinoilla urheiluvaatteissa, mutta jota valmistetaan ainoastaan Italiassa. Kangas vuorovaikuttaa optimaalisesti ihmiskehon kanssa. Se ei ole este, vaan pikemminkin "toinen iho", joka varmistaa oikean eristyksen ja hikoilun hallinnan.

"Innovatiivisia ratkaisuja urheiluun" on se, mitä akronyymi ja nimi SIXS edustavat, joten on helppo arvata, kuinka paljon innovaatiota ja tutkimusta tämän tuotteen kehittämisessä on syvällä juurtunut.

Kaikki alkoi kuudesta yksinkertaisesta tuotteesta ilman kalliita mainoskampanjoita, vaan pikemminkin vain vakuudesta tämän italialaisen valmistuksen laadusta ja tehokkuudesta. Kahdessa vuodessa SIXS kasvoi brändiksi, jota jaettiin yli 1000 myyntipisteeseen ympäri Italiaa tarjoamalla yksinkertaisesti kenttätestejä urheilijoille ja jälleenmyyjille.

Kasvu tapahtui katkeamattomasti, ja katalogin artikkelien määrä nousi yli 100:een. Tarjolla ei enää ollut vain teknistä alusvaatetusta. Tarjolla on myös urheiluvaatteita (Activewear) linjoja, iskunvaimennettuja suojia (Pro Tech), sekä lastenlinja ja täydellinen valikoima tarvikkeita. Kaikki tämä perustuu patentoituun kangasmateriaaliin, joka tekee SIXS-tuotteista vertaansa vailla olevia laadun ja tehokkuuden suhteen.

1 tuotteet