Quadlock Finland on arvostettu merkki matkapuhelintelineissä erilaisiin ajoneuvoihin ja käyttökohteisiin. Tarjoamme valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu tekemään mobiilikokemuksestasi yksinkertaista, kätevää ja turvallista, olitpa sitten ulkona moottoripyörälläsi, pyörälläsi tai veneelläsi tai haluatko vain vakaan telineen kotiisi.

Matkapuhelintelineemme on suunniteltu sopimaan useisiin eri merkkeihin, mukaan lukien iPhone, Samsung, Huawei ja yleisratkaisut kaikentyyppisille matkapuhelimille. Uskomme helppokäyttöisyyteen ja vakauteen, minkä vuoksi tuotteemme on suunniteltu patentoiduilla kiinnitysjärjestelmillä, jotka tarjoavat turvallisen istuvuuden ilman liikkuvia osia, jotka voivat vahingoittaa puhelintasi.

Matkapuhelintelineiden lisäksi tarjoamme myös erilaisia ​​lisävarusteita, kuten kaapeleita, kansia ja asennuskiinnikkeitä, jotta mobiilikokemuksesi sujuisi mahdollisimman sujuvasti.

Olemme omistautuneet tarjoamaan korkeinta laatua kaikissa tuotteissamme, ja meillä on intohimoinen tiimi, joka työskentelee jatkuvasti kehittääkseen uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Vieraile verkkokaupassamme ja tutustu markkinoiden parhaaseen valikoimaan matkapuhelintelineitä ja tarvikkeita.

55 tuotteet
QuadLock Telefonring
Quadlock QuadLock Telefonring
€ 19,79
QuadLock Knuckle
Quadlock QuadLock Knuckle
€ 9,87
Quadlock MAG Lompakko
Quadlock Quadlock MAG Lompakko
€ 49,55
Quadlock Vent Car Mount
Quadlock Quadlock Vent Car Mount
€ 42,65