Sp-Connect Finland on johtava merkki matkapuhelintelineissä moottoripyöriin, autoihin, polkupyöriin ja kotiin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota valikoiman korkealaatuisia tuotteita, joiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi turvallisesti ja mukavasti riippumatta siitä, mihin toimintaan osallistut.

Tarjoamme laajan valikoiman matkapuhelintelineitä useille eri merkeille, mukaan lukien iPhone ja Samsung, sekä yleisratkaisuja kaikentyyppisille matkapuhelimille. Telineemme on suunniteltu sopimaan ajoneuvoosi täydellisesti ja tarjoamaan vakaan ja turvallisen kiinnityksen, jonka avulla voit keskittyä ajamiseen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia puhelimesi putoamisesta tai vaurioitumisesta.

Matkapuhelintelineiden lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman lisävarusteita, kuten virtapankkeja, kaapeleita ja kiinnikkeitä täydentämään mobiilikokemustasi.

Haluamme tarjota korkeinta laatua kaikissa tuotteissamme ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme helpon ja sujuvan ostokokemuksen. Vieraile verkkokaupassamme ja tutustu markkinoiden parhaaseen valikoimaan matkapuhelintelineitä ja tarvikkeita.

28 tuotteet
Sp-Connect Vent Mount Snap
Sp-Connect Sp-Connect Vent Mount Snap
€ 19,83
Sp-Connect Universal Holder
Sp-Connect Sp-Connect Universal Holder
€ 19,83