• Betala enkelt med Klarna
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 1-3 dagars leverans

Upplev Friheten med Quad Locks Sugkoppbas och Actionkamera tillbehör.

Julkaistu 2024-02-07 21:44 / Greg Moto AB

Vi är glada att kunna meddela den kommande lanseringen av Quad Lock Sugkoppbas och Actionkameratillbehör, en banbrytande innovation designad för äventyrsentusiaster som söker den ultimata lösningen för att fästa sina actionkameror på säkra och mångsidiga sätt.

Quad Lock Sugkoppbas

Den nya Quad Lock Sugkoppbasen är kompatibel med hela 360-serien och representerar en revolutionerande förändring inom monteringsteknik. Den erbjuder en industriell styrka hos en ompositionerbar sugkopp utan behov av gel eller lim, vilket gör den till ett utmärkt val för användare som kräver en pålitlig och återanvändbar fästlösning. Dess enkla låsmekanism är användarvänlig och kan motstå höga temperaturer från -10 till +50°C, vilket garanterar att din utrustning är säkert monterad oavsett äventyr.

Quad Lock Actionkameratillbehör (360 Huvud)

Detta tillbehör är designat för att fungera med alla större actionkameramärken och är kompatibelt med den nya sugkoppbasen. Det integreras sömlöst med Quad Lock 360 för oändliga monteringsmöjligheter. Tillbehöret erbjuder stark och säker montering samt en bred rörelseomfång. Den ergonomiska tumskruven gör det enkelt att justera och säkra din kamera i önskad position.

Actionkamera till Quad Lock Adapter

För de som söker en ännu mer flexibel monteringslösning erbjuder vi Actionkameratill Quad Lock Adaptern. Den är lätt att fästa och ta bort, kompatibel med alla större actionkameramärken, och kan integreras med ditt favorit Quad Lock-fäste (cykel, motorcykel, bil, stativ). Denna adapter säkerställer en stark och säker montering och ökar bekvämligheten för användaren. Den ergonomiska tumskruven bidrar till enkel justering och säkerhet.

Mer detaljerad produktinformation och tillgänglighet kommer att delas närmare lanseringsdatumet. Dessa nya produkter från Quad Lock är utformade för att möjliggöra för äventyrsentusiaster att säkert och smidigt dokumentera sina äventyr, oavsett var de leder. Med dessa innovativa lösningar är du redo att utforska världen från nya perspektiv, säker i vetskapen att din utrustning är säkert monterad och redo för action.